Succesverhalen

Hete nachtelijke uurtjes!

Mijn vrouw draait veel nachtdiensten en dat zorgt ervoor dat we soms weken langs elkaar heen leven. Niet echt bevoorderlijk voor ons seksleven. We hebben een goed huwelijk maar soms zoek ik wat ontlading en spanning voor de nachten die ik alleen thuis doorbreng.

Echt fysiek vreemdgaan is niet aan mij besteed en wil ik mijn vrouw ook zeker niet aandoen. Maar wat moet je dan? Tijdens het surfen op zoek naar pornofilms, kwam ik deze site tegen. Nieuwsgierig besloot ik een profiel aan te maken op Rosie en eens te kijken wat hier te beleven viel. Ik was aangenaam verrast!

Dankzij Rosie beleef ik regelmatig heel wat spannende uurtjes terwijl mijn vrouw aan het werk is. Ik heb heel wat geile contacten waar ik mijn nachtenlang vermaak.

Mikal, 10 maart 2017

gratis aanmelden!

Dankzij Rosie veilig en spannend flirten

Dankzij de profielenvergelijker van Rosie kan ik eindelijk mijn fantasieën delen met gelijkgestemden. Direct na mijn aanmelding ben ik op zoek gegaan naar iemand die qua wensen goed bij mijn eigen wensen past.

Ik kan namelijk ontzettend opgewonden raken van bondage en soft sm. Alleen al het fantaseren hierover maakt me bloedgeil en nieuwsgierig. Toch weerhoudt er iets in me, het ook daadwerkelijk uit te proberen.

Toen ik mijn profiel zo uitgebreid mogelijk had ingevuld was de rest eigenlijk heel gemakkelijk. Al snel kreeg ik veel berichtjes van mannen die belangstelling hadden. Na een berichtenwisseling met een aantal mannen bleven er uiteindelijk een paar over met wie ik regelmatig contact heb. De klik waarnaar ik zocht vond ik bij hen.

Tot op de dag van vandaag heb ik geen spijt gehad dat ik een profiel heb aangemaakt op Rosie. Niet dat ik iedere dag online ga om eens lekker geil te flirten, maar wanneer ik daar de behoefte aan heb is er altijd wel iemand met wie ik mijn fantasieën kan delen en met een tevreden gevoel mijn bed in kan duiken.

Rosie, bedankt!

Ellen, 21 februari 2017

gratis aanmelden!

Kinky!

Ik was al jaren op zoek naar iemand die serieus geïnteresseerd was in kinky sex, maar ik had nog niemand gevonden die echt goed bij me paste. Verschillende sexcontacten vind ik helemaal geen probleem, maar om een sexcontact goed uit te diepen is het wel prettig als je regelmatig met dezelfde persoon contact hebt.

Ook heb ik al heel wat websites geprobeerd om aan mijn trekken te komen, maar bij Rosie heb ik pas echt gevonden wat ik zocht.

Zelf ben ik graag dominant, maar ik kan ook onderdanig zijn. Harde sm hoeft voor mij niet, maar rollenspelletjes, zweepjes, lakleer en bondage spreken me wel heel erg aan. Dus ik wilde niet iemand die zocht naar een traditionele meester/slaaf relatie, maar meer iemand die in was voor een regelmatig contact waarbij kinky spelletjes een belangrijk onderdeel vormen.

Zo'n persoon heb ik nu dankzij Rosie gevonden. Regelmatig spreek ik online af met een vrouw die precies weet hoe ze mij moet behagen en ik haar natuurlijk. Zo geven we elkaar opdrachten die we fotograferen en samen met haar heb ik al een paar grenzen verlegd.

Dit was dus nooit gelukt met alleen losse contacten. Ondertussen genieten we van de ervaring die we bij elkaar opdoen en geloof me, het gaat er af en toe behoorlijk kinky aan toe!

Wesley, 13 januari 2017

gratis aanmelden!

Nu is het mijn tijd!

Het idee om via Rosie in contact te komen met lekkere mannen kwam nadat ik voor de zoveelste keer bedrogen werd. Ik was er helemaal klaar mee en vastbesloten om te genieten op mijn voorwaarden en niet die van een ander! En ik heb gemerkt dat er genoeg leuke kerels zijn die in zijn voor een eenmalig sexcontact, dus ik hoefde niet ver te zoeken.

Omdat ik overdag een drukke baan heb ben ik 's avonds vaak bekaf. Uitgaan doe ik niet echt meer sinds je nergens meer mag roken en omdat ik ook niet geïsoleerd wilde raken trok ik de stoute schoenen aan en zocht op internet naar contact sites. Nu zijn er een heleboel van dit soort sites, maar de meeste zijn gericht op mensen die een relatie willen. Nou, dat zocht ik dus niet, want ik was het helemaal zat om energie te steken in iets dat uiteindelijk toch mislukte.

Rosie is eigenlijk de enige site die zich richt op sexcontacten. Het matching systeem is ook ontzettend handig. In een oogopslag zie je welke mannen dezelfde interesses hebben. Geen eindeloos gezoek naar die speld in een hooiberg dus. Het werd dus Rosie en om een lang verhaal kort te maken, ik heb nu regelmatig spannend sexcontact zonder de lasten!

Nu geniet ik weer volop en beleef ik sex weer zoals het hoort: opwindend, heet en mateloos lekker!

Ingrid, 4 januari 2017

gratis aanmelden!

Wij zijn een swingend stel!

Wij zijn Sandra en Peter. Wij zijn gek op swingen en je kunt ons regelmatig tegen komen in een parenclub. De kick van sex met een ander is euforisch.

Soms krijgen we zin in sexcontact met anderen maar kunnen we op dat moment niet naar een parenclub. Hierin voorziet Rosie gelukkig in onze behoeftes.

Je had ons de eerste keer eens moeten zien zitten. Snel aangemeld, profiel ingevuld en matchen maar. Zo eenvoudig is het! En binnen de kortste keren hadden we allebei contact voor een lange hete nacht. Daar lagen we naakt naast elkaar, met allebei onze laptop en een hete scharrel aan de andere kant.

Het was even wennen want dit is toch een heel andere ervaring dan een ontmoeting en sex in een parenclub. Er werd heel wat nerveus gelachen en we deelden de geilste berichtjes met elkaar. Dat alleen al was heel opwindend.

Inmiddels zijn we eraan gewend en beleven we vaak onze heetste nachten op Rosie.

Sandra en Peter, 27 december 2016

gratis aanmelden!